Företaget

POWER TO PROFESSIONALS

Truckbatteri i olika utföranden

Du kan vara en mästare på laddkurvor eller någon som inte vill ägna batteriunderhåll en tanke. I båda fall har du kommit rätt. Midac Nordic AB har sålt och servat batterier och laddare i över 25 års tid. Många av oss har arbetat ännu längre med rådgivning, försäljning, service och underhåll av allt från enstaka enheter till batteriparker hos stora industriföretag. Vi kan därför erbjuda effektiv och säker drift, samtidigt som vi hjälper våra kunder att hushålla med miljön, tid, el och pengar. Har du ont om tid att ladda, låt oss hjälpa dig med en snabbladdningslösning. Har du ont om plats för dina bytesbatterier, låt oss hjälpa dig med ett batteribytessystem.

Förutom vår traditionella hemmaplan – truckbranschen – är vi huvudleverantörer till en lång rad slutförbrukare av blockbatterier inom offentlig förvaltning liksom till importörer och tillverkare av rullstolar, städmaskiner och annat som drivs med batterier och går på hjul. Blybatteri eller litiumbatteri, det är Ert val! Nytt är också att vi har batterier för Stand By, eller reservkraft på svenska.

Ett serviceföretag i batteribranschen

Hos oss får du hela lösningen från en enda kontakt och har samtidigt nära till en rikstäckande sälj- och serviceorganisation som kan rycka ut med kort varsel. Ett steg i att korta ner ledtiden och kunna serva Er som kund på bästa sätt är att vi har de vanligast förkommande batterierna på hyllan för direkt leverans. För att kunna utforma leveransen utifrån dina behov när det gäller övriga batterier så har vi en egen monteringsanläggning som normalt kan leverera ditt batteri inom 10 – 15 arbetsdagar. Lägg därtill våra olika paket med hyreslösningar och underhållsavtal som ser till att du alltid kan vara där du bäst behövs, så har du kärnan i vår service: POWER TO PROFESSIONALS.

Korta fakta

Bolaget grundat: 1993
Antal anställda: 20 st

Omsättning: 144 MSEK (2022)

Ägare: Midac S.p.A.
Anställda Midac S.p.A: 648 st (2022)
Omsättning Midac S.p.A: 236 M€ (2022)