Batteriuthyrning

Behåll likviditeten med Midacs smidiga leasingavtal

Det är av yttersta vikt att du som kund känner att du har en flexibel och mervärdesskapande batterileverantör. Därför har vi tagit fram olika avtal som ger dig bättre ekonomisk kontroll och en längre livscykel på din batteri- och laddarpark.

RentAmp – Hyr ditt batteri och din laddare

Moderna batterier har relativt lång livslängd men en vacker dag måste dom bytas ut. Då är frågan, varför skall du binda kapital i ett nytt batteri? Ditt företag kanske kan använda pengarna på ett bättre sätt som ger större avkastning. Och det är ju enklare än att själv sköta en batterileasing.

Vårt förslag är i stället att Du hyr ditt batteri och / eller laddare av Midac Nordic på ett RentAmp avtal. Med RentAmp bestämmer du själv hyresperioden, alltifrån 12 månader till 60 månader, all service ingår samt den dag hyrestiden gått ut så löser Du ditt batteri till en låg summa. Oftast kan du använda batteriet i flera år efter hyrestidens utgång mer eller mindre gratis. Det kallar vi bra ekonomi.

Med RentAmp har Du en kontakt i såväl ekonomiska som tekniska frågor. Midac Nordic sköter allt från leverans, finansiering och service med RentAmp batterihyra.

Givetvis så omfattas ju även alla trågmonterade fritt ventilerade batterier som hyrs via RentAmp av vår unika 60 månaders materialgaranti. Se vidare under Företag / Garantivillkor.