Lämna förfrågan

Begär offert på Serviceladdare

1,00

Artikelnr: N/A Kategori:

Vill du lägga en specialorder?Maila oss en förfrågan

Frågor?
Ordermottagning

Kontakta säljare

+46 (0)8-795 28 50

orderse@midacbatteries.com

Tillgängliga alternativ

MiniatyrBenämningBatterispänning (V)Art.nr 
Serviceladdare0-1201100849

Produktblad

Beskrivning

SMP har utvecklats med avseende på behovet av ett effektivt, litet och lätt spänningsaggregat. Den är utrustad med displayer för spänning (V) och ström (A). Gummiöverdragna kanter gör den mycket robust och skyddar såväl mot slag och stötar som att aggregatet glider på underlaget. Spänning och ström justeras enkelt med de två individuella potentiometrarna på fronten. De två digitala displayerna visar spänning och ström under belastning. Genom att trycka på knappen “SET” visas de inställda värdena.
En mikroprocessor styr strömförsörjningen och tillser kylningen av laddaren. En kylfläkt startar vid behov och skyddar mot överhettning. Fläkten är varvtalskontrollerad för att säkerställa drift med låg ljudnivå.

Aggregatets utgång är skyddat mot kortslutning och polaritetsfel. Om det krävs mer ström kan en andra enhet (ej inställningsbar) parallellanslutas. Aggregatet är försett med belyst nätströmbrytare och nätsladd för anslutning till såväl jordade som ojordade uttag.

Användningsområden

SMP kan användas för att avlägsna blysulfat ur batterier som har blivit djupurladdade eller som inte laddats under en lång tid. Tack vare den låga vikten (1,5 kg) och små dimensioner kan den med fördel användas i serviceverkstäder och för servicetekniker, som arbetar med batterier, laddare och gaffeltruckar.

Ytterligare information

Benämning

Serviceladdare

Batterispänning (V)

0-120

Art.nr

1100849

Serviceladdare