Lämna förfrågan

Begär offert på Access tillbehör

1,00

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Vill du lägga en specialorder?Maila oss en förfrågan

Frågor?
Ordermottagning

Kontakta säljare

+46 (0)8-795 28 50

orderse@midacbatteries.com

Tillgängliga alternativ

MiniatyrArt.nrBenämningÖvrig info 
1109830Access BMU Pro 2För batteri med skruvförbindningar

Produktblad

Bruksanvisning

1109502Access BMU Pro ULFör batteri med lödda förbindningar

Produktblad

Bruksanvisning

1110770Access BMU BasicFör batteri med skruvförbindningar

Produktblad

Bruksanvisning

1109488Access BMU Basic ULFör batteri med lödda förbindningar

Produktblad

Bruksanvisning

1110421Access Service Tool 2För programmering av laddare/BMU från dator

Produktblad

Bruksanvisning (eng)

Beskrivning

Vill du få ut mer av din Acessladdare och dina batterier?

Med Access Service Tool ökar du möjligheterna och förenklar programmering av din Accessladdare. Service Tool kommunicerar trådlöst med din laddare och din Access BMU om batteriet är utrustad med sådan, programmering av laddare och BMU kan då göras från datorn. Service Tool samlar in och presenterar statistik från de senaste 2000 laddcyklerna med komplett historik och händelselogg.

Be oss montera en Access BMU på ditt batteri så har du ett effektivt verktyg för att övervaka ditt/dina batterier. Den kommunicerar trådlöst med både laddare och serviceverktyg, BMU:n programmeras med viss data som antal celler och kapacitet vid montering på batteriet. Access BMU kan beroende på modell ge dig svar på batteriets status, hur det har laddats & urladdats, om vätskenivån är för låg och om du har en trasig/kortsluten cell. Den ger även laddaren information om batteriets temperatur så att den kan justera laddningen därefter så att korrekt/optimal laddning erhålls. Detta är såklart extra viktigt vid drift av frysrumstruckar och i tuffa applikationer/hård drift med risk för överhettade batterier vid laddning. Med Access BMU Pro monterad på batterierna så öppnar sig möjligheten att snabbladda batterierna, att exempelvis kunna ladda mellan två skift eller under en längre rast/stillestånd. Läs mer om Snabbladdning här : Snabbladdning

Access BMU Pro 2 och Basic är för batterier med skruvförbindningar, Access BMU Pro UL och Basic UL är för batterier med lödda förbindningar. Båda kan, förutom att kommunicera trådlöst med Service Tool och Accessladdare, kommunicera med din smartphone via NFC. Med Basic får du en grundnivå av övervakning; temp, vätskenivå & spänning – du kan köra temperaturstyrd laddning. Pro-modellerna ger full övervakning och möjligheten till snabbladdning.

Fråga din batteri/laddningsexpert på Midac Nordic för att veta mer om fördelarna Access BMU kan ge er och era batterier.

Ytterligare information

Art.nr

1109488, 1109502, 1109830, 1110421, 1110770

Benämning

Access BMU Basic, Access BMU Basic UL, Access BMU Pro 2, Access BMU Pro UL, Access Service Tool 2

Övrig info

För batteri med lödda förbindningar, För batteri med skruvförbindningar, För programmering av laddare/BMU från dator

Access tillbehör